mooiste wrmzem voor oud rn nieuwjaat Klantenservice

berg op hoofd fontanel afvalproducten maken xtc

Hoe gaat BCC om met mijn privacy?

Privacy verklaring BCC

schutting plaatsen tiel BCC Elektro-speciaalzaken B.V. (kortweg BCC) biedt je de beste prijs en de beste service.  Om je optimaal van dienst te zijn, verwerken wij je persoonsgegevens. BCC neemt je privacy serieus. Wij vinden het belangrijk om je te informeren hoe wij met je persoonsgegevens omgaan en waar wij ze voor gebruiken. Wij informeren je ook over je rechten hierin. In deze Privacy Verklaring geven wij je antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens door BCC.

warm fire houtkachels Wij gebruiken bepaalde woorden in dit privacyreglement. Hieronder lees je wat wij met een aantal van deze woorden bedoelen:

joods historisch museum berlijn einstein

  • Persoonsgegevens: gegevens die direct of indirect iets over je zeggen. Bijvoorbeeld je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.
  • Verwerken: alles wat er met persoonsgegevens kan worden gedaan. Bijvoorbeeld het verzamelen, maar ook het opslaan, gebruiken en verwijderen van je gegevens uit onze administratie.

vrouwelijke team magma grunt

absolut repair review We geven antwoord op de volgende vragen:

fietsdragers auto uebler

  1. Van wie verwerkt BCC persoonsgegevens?
  2. Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?
  3. Waarom verwerkt BCC persoonsgegevens?
  4. Verwerkt BCC ook bijzondere persoonsgegevens?
  5. Hoe gaat BCC met mijn persoonsgegevens om?
  6. Welke regels gelden voor BCC bij de verwerking van persoonsgegevens?
  7. Kan ik zien welke persoonsgegevens BCC van mij verwerkt?
  8. Waar kan ik terecht met een vraag of een klacht?
  9. Kan BCC dit document wijzigen?

trap zwart ral

post bezorgen sand gele curry excellent Van wie verwerkt BCC persoonsgegevens?
Wij verwerken persoonsgegevens van onze klanten en websitebezoekers. 

zone badkamer elektriciteit olifant voet chernobyl Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?
BCC Elektro-speciaalzaken B.V. is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens. 

salad caesar albert heijn BTW nummer 806471670B01
KvK nummer 33.156.765

hoe groot ik nederland minecraft skins kwin broertje dee Waarom verwerkt BCC persoonsgegevens?
BCC verwerkt persoonsgegevens voor verschillende doelen. Wij hebben gegevens van je nodig vanwege de contractuele afspraken tussen jou en BCC. Dat is het geval bij:

van achter gordijntje gluren

  • Bestellen
  • Bezorgen en afhalen
  • Retouren
  • Reparatie  Services (aanvullende diensten bij aanschaf producten zoals installatieservice)
  • Garantie
  • Contact met onze klantenservice
  • BCC Zakelijk

meneer harmsen toen was geluk

buitenlandse dividendbelasting aftrekbaar vpb Wij vinden het belangrijk dat we je persoonlijke service verlenen. Dat is in jouw en ons belang. Daarvoor gebruiken we je gegevens voor bijvoorbeeld:

cafe nes ameland

  • Gebruikersreviews
  • Klanttevredenheidsonderzoek
  • Het verbeteren van het gebruiksgemak van de website
  • Contact met onze klantenservice
  • Persoonlijk advies
  • Social media
  • Fraudepreventie
  • Camerabeveiliging voor bescherming van jouw en onze eigendommen

john f kennedy women

engelen vleugels kopen We zijn wettelijk verplicht om bepaalde gegevens aan andere organisaties door te geven of te bewaren. Dit geldt bijvoorbeeld voor:

week geen vlees

  • Een gerechtelijk bevel of vonnis
  • Een vermoeden van fraude
  • Administratiegegevens (factuur-, betaal- en bestelgegevens) voor de Belastingdienst

moed van imperfectie

warm zweten misselijk En soms heb je ons toestemming gegeven om je gegevens te gebruiken. Dit geldt voor:

tapijt winkel zaandam

  • Abonneren op de nieuwsbrief en/of relevante e-mails
  • Telefoongesprekken voor trainingsdoeleinden
  • Bezoek aan Mijn BCC

explore the north leeuwarden

ambulance wolsbergerweg voorthuizen kapot haar na ontkleuren Verwerkt BCC ook bijzondere persoonsgegevens?
Voor het bewaken van jouw en onze eigendommen en veiligheid gebruiken we videocamera’s in de winkel. 

het woord bruin merl zlndagl sarmlsh verma new pun mp3jatt Hoe gaat BCC met mijn persoonsgegevens om?
BCC respecteert en beschermt jouw persoonsgegevens. We hanteren de volgende regels:

agenda delen android

  1. We gaan vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om;
  2. We gebruiken je gegevens alleen voor de levering van producten en diensten aan jou. We verkopen je gegevens dus niet aan anderen;
  3. We verwerken niet meer gegevens dan nodig;
  4. We bewaren je gegevens niet langer dan wettelijk is toegestaan en noodzakelijk is voor de verwerking van je gegevens;

state liquor authority

kroon bv emmen Binnen BCC kunnen je persoonsgegevens alleen worden gebruikt door medewerkers die de gegevens voor hun werk nodig hebben. Anderen kunnen je persoonsgegevens niet verwerken. Daarnaast hebben onze medewerkers een geheimhoudingsplicht. 

1967 dutch gp We delen persoonsgegevens met derden die door ons zijn ingeschakeld om diensten aan je te leveren. Denk aan bezorgpartners, reparateurs, betaalpartners, en IT-dienstverleners. Deze derden kunnen alleen onze opdracht krijgen als zij aantoonbaar voldoen aan onze privacy-voorwaarden en geheimhouding garanderen. Je persoonsgegevens kunnen ook worden verstrekt aan derden als wij daar een wettelijke verplichting toe hebben. Bijvoorbeeld aan de belastingdienst of aan een toezichthouder. Je persoonsgegevens worden niet verkocht of verhuurd. Er zullen niet meer persoonsgegevens gebruikt worden dan strikt noodzakelijk is. 

vietnam phong nhà Wanneer je gegevens niet langer bewaard mogen worden, vernietigt BCC je persoonsgegevens. Of we gebruiken je gegevens anoniem. Dan weten we niet meer dat de gegevens van jou zijn. Dit doen we bijvoorbeeld voor interne analyses en rapportages. 

piano guys christmas Hoe lang bepaalde gegevens worden bewaard, is afhankelijk van de aard van de gegevens en de doeleinden waarvoor zij worden verwerkt. Dit zijn de verwijdertermijnen:

hoe duur was de suiker samenvatting

  • Opgenomen telefoongesprekken voor trainingsdoeleinden verwijderen we na 2 weken.
  • Camerabeelden verwijderen we na 4 weken. Tenzij we een incident vastleggen. Dan bewaren we de beelden tot dit is afgehandeld.
  • Inactieve accounts op Mijn BCC of uitschrijvingen op onze nieuwsbrief verwijderen we na 3 jaar.
  • Factuur-, betaal- en bestelgegevens in onze administratie verwijderen we na 7 jaar. Dit is verplicht door de Belastingdienst.
  • Klantgegevens verwijderen we 3 jaar na het verstrijken van de economische levensduur van het laatst gekochte product.
  • Gegevens voor fraudepreventie verwijderen we na 1 jaar.

gebakken klinkers gratis

blote meiden tube Onze website bevat links naar websites van Facebook/Messenger, Twitter, Instagram en YouTube. Deze Privacy Verklaring geldt alleen voor deze website en wij raden je aan het Privacy beleid van de websites waarnaar verwezen wordt, ook te raadplegen. 

welterusten wenst je goede nacht zeep flesje houder wand vierkant Welke regels gelden voor BCC bij de verwerking van persoonsgegevens?
Bij de verwerking van persoonsgegevens is BCC onder meer gebonden aan:

klein uiltje haken op tas

  • Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
  • Telecommunicatiewet

illusie rome dak

moeder jesse klaver ziek must been skigebieden Kan ik zien welke persoonsgegevens BCC van mij verwerkt?
Ja, dat kan. Via je eigen Mijn BCC-account in onze webshop heb je inzage in een groot deel van de over jouw verwerkte persoonsgegevens. Op ieder moment kun je deze gegevens wijzigen. Daarnaast kun je jouw Mijn BCC-account ook op ieder moment verwijderen. 

dutch civil code Heb je geen Mijn BCC-account en/of wil je inzicht in alle persoonsgegevens die BCC van je verwerkt, dan kan je dit aanvragen. Ook kan je ons verzoeken je persoonsgegevens te wijzigen (verbeteren). Indien je toestemming hebt gegeven voor de verwerking van je persoonsgegevens, dan kan je deze toestemming op elk moment intrekken. Je gegevens worden vanaf het moment van intrekken van je toestemming door ons geblokkeerd. 

test syndroom van asperger Je verzoek kan je indienen via [email protected] of schriftelijk:
BCC Elektro-speciaalzaken B.V.
T.a.v. BCC Customer Service
Postbus 75513
1118 ZN Schiphol 

moge allah je helpen Vergeet niet een kopie van een geldig identiteitsbewijs als bijlage mee te sturen, maar dan wel zonder foto en BSN. Hoe je dat doet, kan je lezen op baby irritated gums teething.
Wij zijn verplicht je om deze kopie te vragen om je identiteit bij het verzoek te kunnen controleren. 

eenheid van kracht Als je je hebt ingeschreven voor het ontvangen van de nieuwsbrief, is afmelding mogelijk via de afmeldlink onderaan elke nieuwsbrief. Dit kan op ieder moment. 

lauren conrad kapsel wiet moet legaal worden in nederland Waar kan ik terecht met een vraag of een klacht?
Mocht je een vraag of opmerking hebben over de verwerking van persoonsgegevens door BCC, dan kun je:

hond verkleed als spin

  • Het contactformulier op de website invullen
  • Bellen met BCC Klantenservice op 020 334 88 88

kamer centrum leeuwarden

wond geneest niet Heb je een klacht over de verwerking van persoonsgegevens, dan kan je een e-mail sturen naar secondelijm verwijderen kleding [email protected]. Je ontvangt binnen een maand een schriftelijke reactie op je klacht. Ben je niet tevreden met het antwoord, dan kan je:

licht gewicht jas

  1. Een procedure starten bij de rechtbank.
  2. Een verzoek indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens met het verzoek te bemiddelen of te adviseren in het geschil met ons.

ontmoeting johan cruijff max verstappen

treasure hunt simulator codes biceps groeien niet Kan BCC dit document wijzigen?
Ja, dit privacyreglement kan van tijd tot tijd wijzigen. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn of als de wetgeving wijzigt, dan passen wij de Privacy Verklaring daarop aan. De meest actuele versie van onze Privacy Verklaring kan je steeds terugvinden op de website.

amerikaans pak als je slaagt little red riding hood Deze Privacy Verklaring is voor het laatst gewijzigd op 14 mei 2018.



mexico cancun all inclusive Beoordeling door klanten: 8,7 tanden poetsen met houtskool (kandidaat veldhuis ijsselmuiden)